Acne

Meestal begint acne tussen het tiende en het vijftiende levensjaar en dit kan zo'n vijf tot tien jaar duren. Helaas zijn er ook genoeg mensen die op volwassen leeftijd nog met dit verschijnsel worden geconfronteerd.

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Acne ontstaat op een vette, gevoelige huid, waar zich veel talgkliertjes bevinden.

Er zijn verschillende fases te onderscheiden:

  • Er ontstaan steeds meer verstopte poriën doordat de talgklieren te veel talg produceren. Deze talg kan niet ontsnappen omdat de afvoergang verhoornd is, er ontstaat dan een gesloten comedoon oftewel mee-eter. 
  • De mee-eters raken ontstoken door besmetting met bacteriën, er ontstaan pustels of puistjes
  • De ontstoken puistjes kunnen overgaan in ernstiger vormen van acne

Acne behandeling 62,50 EUR

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, eventueel vapozone, het verwijderen van onzuiverheden, een masker en een afsluitende verzorging.

Jeugdbehandeling (t/m 18 jaar) 54,50 EUR

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, eventueel vapozone, het verwijderen van onzuiverheden, een masker en een afsluitende verzorging.

Acnebehandeling met fruitzuur en zuurstof 69,50 EUR

De behandeling bestaat uit een reiniging, fruitzuur, dieptereiniging, fruitzuur, algenmodelage pakking, zuurstof en een afsluitende verzorging.

Door de algenpakking wordt het vochtgehalte in de huid hersteld en de zuurstof zorgt voor een sneller herstel. De huid ziet er na de behandeling, in de meeste gevallen, rustig uit.

NEODERMA Bio-peeling (Chinese kruidenpeeling) 79,50 EUR

Kuur van 3 behandelingen binnen 3 weken 218,50 EUR

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Bio-Peeling bevordert de cel vernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de donker getinte huid. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam, de Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Zeer geschikt voor het aanpakken van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken en littekens

De Biopeeling pakt niet alleen acne aan, maar ook littekens en grove poriën. De kruiden worden voorzichtig in gemasseerd op een gereinigde huid en werken nog 10 dagen na de behandeling door. Vanwege deze diepe werking is het belangrijk om uw huid goed tegen de zon te beschermen met de Neoderma sunblock.