NEODERMA Bio-peeling 

(Chinese kruidenpeeling) 79,50 EUR/drie keer 218,50 EUR

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de donker getinte huid. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam, de Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Zeer geschikt voor het aanpakken van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken en littekens. 

De Biopeeling pakt niet alleen acne aan, maar ook littekens en grove poriën. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op een gereinigde huid en werken nog 10 dagen na de behandeling door. Vanwege deze diepe werking is het belangrijk om uw huid goed tegen de zon te beschermen met de Neoderma sunblock.