Cosmetisch arts

Quality has no age!

Dr. John Krant

Vanwege de enorme populariteit en de groeiende vraag naar rimpelinspuitingen zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met cosmetisch arts dr. John Krant.

Dr. Krant houdt zich sinds 1980 bezig met cosmetische ingrepen en heeft al 25 jaar ervaring met het inspuiten van Botox en Fillers.

Zijn werkervaring omvat de meeste injectables die er op de markt zijn. Op dit moment werkt hij vooral met:

  • Botox
  • Restylane
  • Teosyal
  • Sculptra

Tevens kunt u bij hem terecht voor de Transpiratie-dry behandeling. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die overmatig transpireren onder de oksels. Door middel van kleine Botox spuitjes onder de oksels, bent u verzekerd van droge oksels voor een periode van 4 tot 6 maanden.

Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde

Dr. John Krant is voorzitter en oud-oprichter  van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De artsen van deze vereniging zetten zich in voor kwaliteit in de cosmetische geneeskunde en bieden tegenwicht aan collega‚Äôs die door onvoldoende kennis en kundigheid, het imago van serieuze cosmetische geneeskunde beschadigen.

Wat kan men doen tegen rimpels?

Met injectables kan veel bereikt worden, maar natuurlijk bestaan ook hier grenzen. Het voordeel van injectables is dat er zonder operatie aanzienlijke resultaten kunnen worden bereikt.

Om vast te stellen welke behandelingen of producten voor uw huid het meest geschikt zijn, is een adviesgesprek met dr. Krant noodzakelijk.

Tijdens dit consult worden uw wensen besproken, een behandelplan opgesteld en de kosten van de behandeling begroot.

Consult 35,00 EUR

Als u de aanbevolen behandeling direct laat uitvoeren, wordt het consult niet in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met dr. Krant.