Permanente make-up

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up. Dat is niet zo verwonderlijk want met permanente make-up ziet u er altijd verzorgd uit!

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up wordt met behulp van een ultra dunne, razendsnel beweegbare naald een huidvriendelijk pigment in de huid gebracht. Er wordt enkel gebruik gemaakt van afbreekbare en onschadelijke pigmenten. Een mooi getekende wenkbrauw of eyeliner opent het gezicht, geeft allure, karakter en stijl en een prachtig natuurlijk resultaat voor langere tijd. Na het aanbrengen van de permanente make-up heeft de huid een periode van 4-6 weken nodig om de juiste kleur aan te nemen. Na die periode vindt een controlebehandeling plaats met, indien nodig, een bijwerking of aanvulling van de kleur 

Voor wie is permanente make-up geschikt?

  • Voor mensen die niet tevreden zijn met de vorm van hun wenkbrauwen
  • Voor mensen die weinig of geen haargroei van wimpers of wenkbrauwen hebben
  • Voor alopecia areata patiënten
  • Voor mensen met een allergie, snel tranende ogen of met lenzen

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Uw permanente make-up zal in de loop van de tijd vervagen. Dit komt door de natuurlijke huidcelvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV licht (zon, zonnebank). Het verloop van deze vervaging hangt af van diverse factoren, waaronder de gezondheid van uw huid, uw leeftijd en uw huidtype. De huid van ieder mens is anders. De mate van vervaging hangt ook samen met de keuze van de kleur. Zo zullen donkere kleuren minder snel vervagen dan de lichte(re) kleuren. Bij de lichter gekozen kleuren kan de kleur in het eerste jaar 60–70% lichter worden.

Wenkbrauwen 

Zijn uw wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels permanente make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kunt u kiezen uit een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels hairstrokes of een volledig opgevulde wenkbrauw. In ieder geval ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie geeft. 

Ogen 

Ogen laten het gelaat spreken. Met permanente make-up kan met behulp van vele kleurstellingen de uitstraling van de ogen sprekender gemaakt worden. Te grote of kleine ogen kunnen optisch meer in verhouding worden gebracht middels permanente make-up. Altijd een stralende en verzorgde oogopslag, iedere dag weer.

Is permanente make-up veilig?

Opleidingsniveau en ervaring van de permanente make-up specialiste spelen een belangrijke rol bij de kwaliteit van het eindresultaat. Zorgvuldigheid en aandacht voor hygiëne is een vereiste. Wij zijn in het bezit van het hygiënecertificaat uitgegeven door de GGD.

Bekijk de prijzen