!QMS Intravital Plus Supplementen

Onze huid heeft veel te lijden! UV-straling, stress, nicotine, smog, suiker en alcohol zijn typische vijanden voor onze gezondheid. Er ontstaan, door deze invloeden, verhoogde concentraties vrije radicalen in het lichaam. Om deze te neutraliseren zijn anti-oxidatieve voeding en voedingsstoffen belangrijk. 

!QMS Intravital Plus voegt van binnenuit collageen toe aan de huid. Hierdoor ontstaat een verbeterd huidbeeld. Tevens ondersteunt het supplement een goede gezondheid. Collageen is het hoofdbestanddeel van dit supplement, via inname wordt de huid tot 65% bevoorraad. Dit collageen is onmisbaar bij anti-aging!  Dr. Schulte heeft ook de noodzakelijke antioxidanten en vitamines voor ons lichaam toegevoegd. Bevat OPC wat voor 85% vrije radicalen vangt en 72 uur lang werkzaam is. OPC is 18 keer sterker dan vitamine C en 40 keer sterker dan vitamine E. 

De capsules zijn zo ontwikkeld dat ze maagsap resistent zijn. Hierdoor wordt het supplement pas gesplitst in de dunne darm, waardoor er ruim 65% werkstoffen direct via het bloed naar de huid gaan.

Wat doet Intravital?

-Stimulatie van de collageensynthese

-Versterking van de huidbarrière

-Verminderen van lijntjes en rimpels

-Zon bescherming

-Optimaliseren en herstellen van huidfuncties

-Voorkomen van zonneallergie en pigmentstoringen

-verfijnen van de huidstructuur en de poriën 

Er is zelfs gebleken dat cholesterol en bloeddruk dalen indien deze te hoog zijn. Tevens heeft Intravital een gunstig effect voor mensen met een vitamine B12 tekort!

Terug naar overzicht

Impressie

Meer bekijken