craith labCRAITH LAB is geboren uit passie voor huidverzorging en huidgezondheid en de wens om vrouwen en mannen hiermee met de allerbeste producten bij te staan.

De allerlaatste wetenschappelijke studies wijzen uit dat het milieu niet vriendelijk met onze huid omgaat. De bescherming van de huid barrière is een absolute must voor CRAITH LAB. Om dit te bereiken wordt er gericht op cel communicatie, epigenetica en huidverjonging. Zo wordt de huid beschermt tegen de negatieve gevolgen van het milieu en ouderdom, de huid wordt sterker, gezonder en mooier.

De BLUE, BLACK en GOLD LINE zijn drie unieke lijnen die zich volledig richten om de conditie van uw huid totaal te verbeteren. Als aanvulling op deze drie lijnen heeft CRAITH LAB ook unieke, innovatieve voedingssupplementen ontwikkeld.
Echte schoonheid en een perfect evenwicht begint van binnen.

 BLUE LINE:

Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem of stress d.m.v. doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. Deze lijn is zeer geschikt voor een jeugdige huid, maar ook voor een volwassen gestreste huid die uit balans is.

 BLACK LINE:

De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te verduren krijgt.

Daarom ontwikkelde CRAITH LAB een verjongingslijn die “easy” in gebruik en zeer effectief is. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimaal aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt CRAITH LAB in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van Anti-Aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen en haar afweersysteem ondersteunen, om zo de huid weer te laten stralen. Deze uiting is perfect tot uiting gekomen in de BLACK LINE!

 GOLD LINE: in afwachting van…