Over ons

Februari 1988 zijn wij, Charlotte Wierenga en Ineke Meijer, begonnen met ons huidverzorgingsinstituut in Rhoon. Hiervoor hadden wij al twee jaar intensief met elkaar gewerkt in een andere schoonheidssalon. Door onze gelijkgestemde visie en gedachten besloten we om samen de stap te wagen. Dit doen we nog steeds met veel passie en plezier.

Charline heeft zich in de jaren doorontwikkeld, van gewone schoonheidsbehandelingen naar allround huid- en lichaamsverzorging met diverse specialisaties, waaronder laserontharing, acne, elektrische epilatie, huidverjonging en permanente make-up. Tevens bezoeken wij regelmatig trainingen en beurzen om de laatste ontwikkelingen te volgen.

We zijn begonnen met het merk BABOR, later kwamen daar QMS Medicosmetics en Craith Lab bij. Met de combinatie van deze merken kunnen wij ieder mogelijk huidprobleem aanpakken.

In 1995 deed permanente make-up zijn intrede. Nadat wij onszelf en onze hele familie voorzien hadden van eyeliners en wenkbrauwen, beheersten wij de techniek zodanig dat we klaar waren voor onze klanten.

In 2002 waren wij één van de eerste salons in Nederland met de specialisatie definitief ontharen. De Lightsheerdiode laser werd aangeschaft en door een lovend stukje in de Libelle kwamen er niet alleen maar klanten uit de omgeving, maar ook van heinde en ver om hun overbeharing te laten behandelen. Sinds 2008 werken wij met deze laser in een gezondheidscentrum in Zeeland.

Riejanne Ponse is sinds april 2017 ons team komen versterken. Riejanne is een Allround schoonheidsspecialiste met de specialisaties  acne, Shiatsu en bindweefselmassage. Zij laat haar klanten ontspannen en stralend de deur uit gaan.

Charline heeft een vaste koers gevolgd in de razendsnelle ontwikkeling op het gebied van huidverjonging en anti-aging. Met de QMS zuurstofbehandeling van plastisch chirurg dr. E. Schulte behalen wij prachtige resultaten. Mond- op -mondreclame is hierbij onze beste marketing.

Als erkend leerbedrijf vinden wij het belangrijk om onze kennis over te dragen op stagiaires. De klanten profiteren hier ook van mee, door middel van heerlijke extraatjes tijdens de behandelingen.

Wij maken ons aanbod compleet door de samenwerking met dr. John Krant, een cosmetisch arts met 25 jaar ervaring op het gebied van Botox en fillers.

Onze kracht is vooral het plezier in ons werk en het resultaat gericht werken aan een mooi huidbeeld.