QMS Medicosmetics

"Het wonder dat gesplitst collageen heet"

Vanaf ons 27 e levensjaar verliest onze huid collageen. Hierdoor ontstaat er een vochttekort en vormen zich de eerste rimpeltjes. De unieke QMS anti-aging therapie maakt het mogelijk om, zonder de huid te beschadigen, collageen in de huid te brengen.Normaal is het eiwit collageen te groot om in een huid te kunnen komen maar Dr. Schulte heeft door het splitsen van het collageen dit probleem opgelost. Hiervoor heeft hij een medische onderscheiding gekregen en wordt hij in de medische vakkringen “de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging” genoemd.

Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug. Het huidweefsel wordt voller, gladder en steviger.

Waarom QMS MEDICOSMETICS (QUICK MEDICAL SKINFORMULA) ?

De geconcentreerde werkstoffen (82%) gaan dieper de huid in dan welk ander cosmeticamerk ook. De fruitzuur heeft een veilige PH-waarde van 3,5 en lost de lijmstoffen tussen de dode huidcellen op, zodat het collageen goed door de huid kan worden opgenomen. De fruitzuur zorgt voor een 12-urige afgifte van werkstoffen aan uw huid. De eigenschap van collageen is vochtbinding. Het gepatenteerde, gesplitste dag- of nachtcollageen kan binnen 40 seconden de huid barrière passeren en zich 300 x binden met het vocht dat daar zit. Dit alles speelt zich af in de onderste laag van de huid waar, door celdeling, nieuwe huidcellen ontstaan. QMS producten vertragen het verouderingsproces van de huid met 82%!

Dr. Schulte

Dr.Med E. Schulte heeft zich gespecialiseerd in de reconstructieve, plastische chirurgie. Met gebruikmaking van SILS (huideigen werkstoffen) en de nieuwste medische technieken is QMS in eerste instantie ontwikkeld voor patiënten met brandwonden en ernstige wonden als gevolg van ongelukken. Al snel bleek de werkzaamheid veel verder te gaan. Zijn wens om de slecht helende of misvormde huid van verkeersslachtoffers te herstellen, littekens te verbleken en deze minder zichtbaar te maken, leidde tot verregaande onderzoeken en resulteerde in de effectieve QMS behandelmethode en bijbehorende QMS producten.

De 3 fases

De QMS MEDICOSMETICS ZUURSTOF BEHANDELINGEN worden onderverdeeld in 3 verschillende fases. U start altijd met een fase 1 behandeling en na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3. Dit heeft met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

 • Fase 1 : In deze fase worden vochtbalans en vet balans van de huid in evenwicht gebracht.
 • Fase 2 : In deze fase werken we aan de versteviging van de huid en fijne lijntjes.
 • Fase 3 : In deze fase gaan we werken aan perfectie, zoals pigmentvlekjes en rimpels.

Wat doet zuurstof voor uw huid?

Zuurstof is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van anti-aging. Met het vorderen van de leeftijd neemt de zuurstofopname in de huid af en veroudert de huid. Door middel van de Oxygen Energy Applicator is het mogelijk om 97,4 % zuurstof rechtstreeks in de huid te brengen.

 • bevordert de opname van de geconcentreerde werkstoffen in de huid;
 • zorgt voor een betere doorbloeding;
 • activeert huidceldeling;
 • verfijnt de poriënstructuur;
 • versnelt wondgenezing;
 • vermindert kans op infecties.-verbetert huidelasticiteit en de contouren worden strakker.

Het resultaat is een stralende huid met een frisse teint.

Het effect

QMS collageen wordt op natuurlijke wijze ingezet om de huidstructuur te verbeteren. Na één behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil. De behandeling thuis is echter het allerbelangrijkst en geeft een spectaculaire verbetering.

 • Na 1 maand: Het huid reliëf wordt gladder, betere hydratatie
 • Na 2 maanden: De eerste lijntjes verdwijnen
 • Na 3-4 maanden: De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

QMS wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door plastische chirurgen en erkende schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten.

De collageen behandelingen van QMS Medicosmetics zijn geschikt voor alle vrouwen en mannen vanaf 30 jaar die de eerste tekenen van huidveroudering zien ontstaan.

Klik hier voor meer informatie over de producten van QMS MEDICOSMETICS of het bestellen ervan.