Revolutionaire ontwikkeling bij !QMS !

Ion Skin Equalizer Night Serum & Cream

Voor het eerst in de geschiedenis van de cosmetische industrie worden actieve werkstofmoleculen naar de lederhuid (de onderste huidlaag) getransporteerd, zonder het inzetten van technische apparaten!!! Hoe kan dit zult u denken...?

Dr. Schulte heeft een gepatenteerde scheikundige methode ontwikkeld waardoor het "Ion Skin Equalizer Night Serum" een magnetisch veld geeft op de huid. De daaruit vloeiende elektrische microstroom zorgt ervoor dat de werkstoffen van de "Ion Skin Equalizer Night Cream" direct en rechtstreeks diep de huid indringen.

De werkstoffen in de "Ion Skin Equalizer Night Cream" stimuleren het Elastine in de lederhuid (als eerste cosmetica product ter wereld!) Tevens is het product in staat om het vochtgehalte in de huid langer vast te houden, wat weer erg belangrijk is omdat vocht immers met collageen kan binden!

Tot nu toe hadden we dus het collageen wat de huid kan "vullen" maar nu hebben we Ion Skin Equalizer Night Serum & Cream wat uw Elastine in de lederhuid stimuleert voor steun en veerkracht!

Tezamen heeft u dan volledige anti-aging!!

Terug naar overzicht

Impressie

Meer bekijken